Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia]MIT - MPC Interview Team

Milady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o stworzeniu pewnej grupy MIT? A co to MIT? MPC Interview Team, czyli TEAM który wykonywał by wywiady na forum głównie z osobami wartymi wywiadu. Skoro cały czas na blogach tytuł wygląda ''Wywiad z..'', to czemu nie? Po komentarzach widać, że ludzie są tym zainteresowani (o ile wywiady są ciekawe). Uważam, że taka grupa ludzi mogłaby tworzyć wywiad raz na tydzień/dwa tygodnie/maksymalnie na miesiąc. Co myślicie? Dobry czy zły pomysł?

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Mentorzy się tym zajmują oraz jak niedawno zauważyłem - zwykli userzy na blogach.

NIE

Ostatni wywiad? Ok. 3 tygodnie temu..

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Teoretycznie to taki średniawy pomysł, mentorzy niby się tym zajmują a zarazem nie...szczerze to nie wiem , jestem neutralny wobec tej sugestii ponieważ ona i tak by była chwilowa ;))) Baaardzo dużo osób godnych wywiadu nie ma, więc ... Neu z przychylnością na TAK. :rolleyes:

Opublikowano

Pisałem wczoraj do Seldka o tym, by MMT zrobiło takie właśnie wywiady z osobami znanymi z YT. MPC jest już dosyć duże więc czemu nie, lecz powiedział, że nie ingeruje w sprawy MMT.

Opublikowano

Mentorzy się tym zajmują. Zresztą, powstanie takiej grupy, nawet gdyby była oficjalna, wiązałoby się z krótkim czasem istnienia. Po przeprowadzeniu wywiadów ze wszystkimi znanymi osobistościami na forum, skończyłyby się tematy i tym samym, istnienie grupy nie miało by dalszego sensu.

Jak ktoś chce, niech utworzy sobie taką grupę, ale działa indywidualnie, bez wsparcia mpc.

Opublikowano

Jak chcecie to możemy wrzucać codziennie, zrobione z byle kim i na odpierdol. Nie ma sensu robienia osobnej ekipy do krótkotrwałych projektów

Opublikowano

Mentorzy się tym zajmują. W końcu doszło by do tego, że skończyły by się osoby, z którymi można przykładowo zrobić wywiad, co wiąże się z rozwiązaniem grupy.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...